Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Léleklátás

  

 

A léleklátó érzékeli a személyiséged, az érzéseid, a gondolataid. És ami a legfontosabb: érzékeli azt is, amit még te sem tudsz magaddal kapcsolatban. A léleklátók képesek arra is, hogy  érzékeljék a múltat, jelent és jövőt.

 

94816.jpg

 

 

Ennek ellenére az érzékelt jövő változtatható, mert a jövö mindíg döntéseink függvényében változik, és sokszor az önmegismerés, az önelemzés fontosabb, mint a bekövetkező események.Fontos döntések elött érdemes kikérni egy látó véleményét, akár üzletröl akár párkapcsolatról van szó. Néha jól jön ha valaki "belénk lát" és segít eligazodni a dolgok útvesztőjében. Sokszor mi magunk sem ismerjük lelkünk legmélyében rejlő vágyainkat, kívánságainkat, érzéseinket. Gyakran az embereknek nem tetszik ha megmondják nekik őszintén mi van bennük, mert ragaszkodnak a saját elképzeléseikhez és amikor szembesülnek azzal (amit legbelül ők is tudnak) hogy eddig tévúton jártak akkor bizony az rosszul esik. Ha azonban valaki nyitottan, kíváncsian, tényleg változtatásra készen áll egy léleklátó elé, akkor akár az egész életét pozitív irányba fordíthatja. Például párkapcsolatnál amikor csak azt érezzük, hogy valami nem jó, de nem tudjuk mi az és azt meg pláne nem, hogy mit tegyünk, akkor jól jön valaki aki megmondja mi lehet a párunk problémája és hogyan segíthetünk neki.és magunknak. Vannak olyan kapcsolatok amiket sajnos már nem lehet vagy nem érdemes megmenteni akkor viszont egy tiszta, mindkét fél számára kedvezö különválással megadhatjuk az esélyt magunknak és a másiknak arra, hogy egy boldogabb életet éljen. 

 

Új kapcsolat kezdetén, ha nem merünk belevágni, mert bizonytalanok vagyunk a másik fél érzéseiben vagy akár a sajátjainkban akkor is jól jön a segítség. 

 

Hasznos dolog lehet ez egy üzletnél is amikor jó tisztában lenni az üzleti partner hozzáállásával, szándékaival. 

 

 Ezen kívül még sok más esetben lehet hasznos egy léleklátó tanácsa.